onsdag 22 juni 2011

Midsommar och lite ledighet!


Vi stänger butikerna midsommarafton och midsommardagen för att ta lite välbehövlig ledighet.Vi har jobbat 7 dagars veckor sen påsk nu och ser ljuset i tunneln .Så nu drar vi av lite på gasen!
Karlskogabutiken sommarstänger fr.om midsommar och till första veckan i augusti som vi brukar göra.Sambon får ingen semester utan ska jobba med mig i Kristinehamn under juli månad..
Det gör han för han är den underbara människan han är*L*

Detta är vad jag gjort när tiden funnits..Vattengökar eller kutterfåglar som jag säger..blev en del..
Man häller vatten i dom och när man sen blåser i visselpipan så går luften ner under vattenytan och det låter som den kuttrar!

Har blivit en del bebbar oxå..helt såld på dessa sötnosar..tar några timmar att göra så frågan är vad man ska ta betalt för dessa små underbarn*L*

Så till drejskivan som snurrade igång på allvar idag..igår körde jag in ugnen och det luktade apa i hela verkstan..men idag så blev det en del gjort lyktor som synes och flera stora skålar..
imorgon ska beskickas och skäras mönster....emellan kunderna*L*

Välkommen imorgon och fyll på te & kaffe förråden kanske lite Husåbröd till midsommarbordet och sillen ..sen ses vi på måndag!


3 kommentarer:

eWa sa...

..som ni har jobbat på ! Hoppas ni får en skön och härlig avkoppling nu i midsommar och att ni sen får skörda frukterna av ert jättejobb !
Glad midsommar !
Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Så mycket fint du visar här och de små bebisarna är ju så söta, otroligt att kunna föra över ansiktsuttryck och kroppsspråk till dessa små varelser.

Har en fråga: Hittade en liten skål på loppis. Den är i vit lera, vitglaserad med stänk av himmelsblå glasyr. På kanten sitter två fåglar och "pratar" med varandra. Under är skålen signerad AnnBritt, Nora. Kan det vara du som gjort den?

Önskar dig en fin fin midsommar!
Kram,
Regina

Krukmakeri hemjord sa...

Glad midsommar till er..

Det stämmer nog att det är min keramik du hittat ...Hoppas dom insåg dess värde prismässigt*L*

kram