fredag 11 september 2009

Snart 4000!

Nu är det nära snart 4000 unika besök på min blogg*L*
kram på er goa bloggläsare!
annbritt

4 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Jag får grattulera 4000 besökare är inte dåligt! visst är det en hissnande tanke att så många läser ens blogg. Jag började att med min blogg hösten novemer 2008 tror jag det var. Nu är det över 10.000 besökare, man kan nästan inte tro det är sant.

Vad kul med en Sofie i butiken! Så roligt när man får lite hjälp. jag har min dotter Erika som hjälper mig på torsdagar och ibland även på helgerna när det är mycket. Hon är en overderlig hjälp. Vi tänker så lika hon och jag. Sen är det alltid kul att diskutera hur man kan göra om saker med någon annan.

Du undrar hur stor min butik är ja jag skulle tro att en kanske kan vara 120 kvm eller något sånt. Vet faktiskt inte riktigt.

Var ifrån köper du dina väggtexter?
Det finns ju flera som säljer men du kanske kan rekommendera någon.

Nu skall jag sova skönhets sömnen få se om det hjälper något!

Ha det riktigt gott i helgen!

Kram Helen

coyoteros sa...

ja snart 4000 bloggar,,det är faktiskt lärorikt att vara med på ett hörn å tjafsa lite,,har förut aldrig varit intresserad av drejning,,,men hör å häpna...här om kvällen satt jag å tittade på ett tvprogram från mexico,,där där urbefolkningen gjorde krukor fat å muggar,,riktigt fina alster ,,och mest imponerad blev jag av deras enkla men otroligt skarpa och klara färgsättning..som dom förklarade med att dom endast använde mineralfärger och inte syntetiska färger...hur intressant som helst........

Hanna sa...

Fin blogg.
Hanna

Anonym sa...

Grattis till 4000 besökare!!

Vad kul med en praktikant i butiken, att få och ge inspiration! Tror att Sofie kommer att trivas jättebra!

Jag gick också den linjen på gymnasiet och gjorde min praktik i en stor blomsterhandel. Det var kul att få skapa alla dessa arrangemang, speciellt till storhelger!

Må så gott i veckan!
Kram Maria