fredag 25 september 2009

Brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Vi har 16 grader inne .På golven är det 12-13 som att gå på is .
Har sagt till hyresvärden för 1,5 vecka sen.Idag ringde vi igen.
Ska det vara så svårt att få på värmen hos sina hyresgäster.
Inte underligt man aldrig blir frisk:(
Trodde faktiskt att värmen skulle sättas på till den 1 sept
enligt hyres lagen.Sparas det pengar ska väl jag se det på min hyresavi*L*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt med sparesa till Tallinn!!!
Jag förstår din rädsla med båtresor, jag blev likadan efter Estonia tragedin och så flyttar jag till Gotland!! Men peppar peppar så går det bättre och bättre för varje resa jag gör!

Hoppas din förkylning ger med sej och vad det gäller snåla hyresvärdar så kan jag bara hålla med dej. Det är kallt hemma hos oss oxå...

Önskar dej en fin helg!
Kram Maria

coyoteros sa...

snåla hyresvärdar finns överallt,,själv åker jag till jobbet å duschar för det mesta,för att vara säker på att få varmvatten,,,å när man säger till honom att vrida på varmvattnet i källarn,,så säger den dumma jäveln,,,är det för varmt så kan barn bränna sej på varmvattnet..å vintertid så skruvar han på på värmeinställningarna så värmen sällan ligger över 20gr,,,så man kan ju undra vad vi ska ha termostat till i lägenheten,,,skulle inte förvåna mej om han delar ut hopprep till oss i kåken,,för att hålla värmen till vintern.,,,,så jag får väl köra dubbeldutch..med dom andra i huset ,men då klagar väl nån på oväsendet..hopp hopp..hooooopppp.

Krukmakeri hemjord sa...

ha ha ha ha
ja man kan undra ibland..
Nu har vi fått på värmen och nu får vi dra ner för att inte få för varmt.Jag är ju inte den som slösar .Det är bara det råa som måste ur huset liksom.