torsdag 30 december 2010

Kämpandet i Nora i bilder!


Detta är en bild på det huset jag ägde för 7 år sedan som jag renoverade för över 1,5 miljoner . Byggde bl.a 2 nya lägenheter i ett av annexen och räddade bl.a ett tak mot gatan..
Jag drömmer om det på nätterna ..att jag är tillbaka och försöker rädda det som idag har sunkat ihop..
Ja det va mitt skötebarn och jag trodde jag skulle ha det många år........


När jag fick det sålt hamnade vi i detta!
KAOS..

En renovering inte av dess like..Det hade varit ett gammalt dagis och det va linoleum mattor röda lingontapeter á la 80tal mängder av små små rum som vi tog ner väggar emellan!
Idag ligger det riktiga trägolv och sitter handmålade tak överallt samt vackra stockar och eget tillverkat tegel på vissa väggar!

Här är det rummet som idag är det första man kommer in i..

Här är den öppningen vi tog upp för att få en rotation i lokalen..3 jättecontainrar med avfall blev det av gamla isolerings tak som gömde det ursprungliga taket

Här står idag disken och man ser öppningen in till min nuvarande verkstad.Kolla den fräcka tapeten med krukor till höger som satt på väggen vi tog ner..
Jag undrar om kommunen fattar hur mycket jobb och PENGAR jag lagt i deras hus..Jag hoppas nu kunna få igen nått när vi flyttar så småningom!


4 kommentarer:

eWa sa...

Håller tummarna för dig att det blir en bra lösning på det hela. Trist sitution du hamnat i men inget ont som inte för något gott med sig...önskar dig verkligen ett riktigt GOTT NYTT ÅR !
Kram

Butik Östergården sa...

Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR!
Hoppas 2011 blir ett fint år för dig. Kanske ett nytt hem? En ny start!
Varmaste kramen/ Helen

Atelje Skärvan sa...

Gott Nytt År!
Kram Agneta

Suss sa...

Jag blev alldeles matt av att se renoveringsbilderna. Jag minns mycket väl när du höll till där nere i backen. Det var mysiga, men väldigt små lokaler.
Jag vill önska er ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att allt löser sig till det bästa. Ses snart. KRAM på er!