söndag 26 december 2010

Nu är det bestämt!


Nu är beslutet definitivt!
Med en kommun som inte ser vad man är för tillgång för staden och med en bank som inte ställer upp alls utan ber en att flytta så har dessa parametrar + utvecklingen i Nora fått mig och min familj att ta ett mycket stort beslut.
Att flytta från Nora

Man får hoppas att man saknar kon när båset är tomt!
12 kommentarer:

bakom berget sa...

Oj, va trist för er! Var slår ni ner era bopålar nu då?
Ha en god fortsättning på helgerna!
Kram Åsa.

Anonym sa...

Trist, men bra att inte ta skit. Kommuner, ja jisses!
Hälsningar Caroline L

Marie//Tekla Maräng sa...

Oj det var ett STORT beslut.
Vart skall ni flytta nu?
god fortsättning;)

Anonym sa...

Välkommen till Karlskoga vi har bra banker med trevliga företagsansvariga samt ett gott företagsklimat . Här hälsar man på varandra och drar sig inte för att prata med okända. Kemab är milsvida bättre än BKT.

Anonym sa...

Eller välkommen hit till Kungs
backa, här gillar vi företagare av alla storlekar.
Många bra banker också...småstad i närheten av storstaden och med mycket köpkraftiga invånare.
Nära till kustens alla orter och många turister på sommaren...
För att inte tala om havet....
kram från oss på kusten

Annbritt Schmützer sa...

Vi vet inte vad som kommer att hända..eller vart vi flyttar*L* Först måste vi bli av med huset vi bor i*L* och det kan ta tid..
Lovar att hålla er uppdaterade*L*

coyoteros sa...

döträligt,,tänk över beslutet några vändor till,,kanske det finns en öppning..ska höra efter med berry min norakatt,om han kan lägga en tass i saken....man vet aldrig ....

Annbritt Schmützer sa...

Jag har tänkt och tänkt och tänkt i 4 år faktiskt ..ända sen det blev överhettat med inredning och prylmagasin i stan..Det har varit en låååång förlossning.

Suss sa...

Åh NEJ, vad tråkigt. Hoppas ni väljer något som inte ligger alltför långt härifrån. Jag vill gärna fortsätta vara kund hos er, både med Nora och K-skogasortimentet. Lycka till vart det än bär, ses snart. KRAM!

Catrine sa...

Neeeej, inte flytta ! Nora kommer förlora en viktig del, och jag kommer ha mindre intresse att besöka staden. Jag älskar din butik och det du säljer. Har varit så tacksam i många år att det faktiskt fanns en sån butik i staden. Med underbart bemötande, underbara teer och vacker keramik.

Nu blir jag faktiskt lite ledsen. Jag kommer sakna er oerhört, när jag gör besök till Nora.

Mvh.
Trogen kund och fd. Norabo

Ta hand om dig

Annbritt Schmützer sa...

Ni som tycker jag ska stanna kan ju lämna in protest listor till kommunen..*L*

coyoteros sa...

protestlistor skulle nog försvinna i mängden i komunen....efektivare är nog det som skrivs i pressen,,tyvär är ju numera na så grötig och splittrad när der gäller komunernas egna sidor,,inte alls som det var förr när tex nora kunde ha både 2 och 3 sidor sammlade på ett ställe,,och det fanns möjlihet att ha insändare just där,där noraborna läste..

själv skrev jag mycket om tex om nerläggningen av dalkarlsbergs skola.....var riktigt förbannad,,tur att jag inte träffade på nykvist då...